21 manieren om je make-up op te bergen, volgens professionele organisatoren

30 Mar 2021

21 manieren om je make-up op te bergen, volgens professionele organisatoren

Onze redacteuren hebben deze items onafhankelijk geselecteerd, omdat we denken dat u er plezier aan zult beleven en dat u ze tegen deze prijzen misschien leuk vindt. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen. Prijzen en beschikbaarheid zijn correct op het moment van publicatie. Meer informatie over Shop TODAY.

De voorjaarsschoonmaak bij u thuis is waarschijnlijk in volle gang, wat betekent dat het tijd is om de miljoenen make-upproducten aan te pakken die u waarschijnlijk verzamelt. Om uw ruimte echt te maximaliseren en optimaal gebruik te maken van een make-up-organizer, reinigt u eerst al uw verlopen en ongebruikte schoonheidsproducten en investeert u vervolgens in een (of meerdere) van deze make-up-organizers om u te helpen uw schoonheidsroutine te stroomlijnen.

We hebben twee professionele organisatoren gevraagd naar hun favorieten die bij uw ruimte passen. Of het nu op een ijdelheid is, onder de gootsteen of verstopt in het medicijnkastje, er is een perfecte make-up organizer voor overal in huis.

Om dit artikel per categorie te shoppen, klik je op de onderstaande links:

 • Beste make-up organizers voor werkbladen
 • Beste make-up organizers voor lades
 • Beste make-up organizer voor je medicijnkastje
 • Beste make-up organizers voor onder de gootsteen
 • Beste make-up-organiseerwagens

Beste make-up-organizers voor werkbladen

Luxe acryl modulair make-upsysteem

Luxe acryl modulair make-upsysteem

Luxe acryl modulair make-upsysteem $ 29,99 bij The Container Store

“Dit systeem is een go-to voor make-upopslag omdat het stapelbaar, modulair en volledig aanpasbaar aan uw behoeften ”, legt Meghan Duplisea uit, oprichter van organisatiedienst You, Organized in Boston. "Beoordeel wat je bezit en je kunt een systeem maken dat voor je werkt, in plaats van je behoeften aan te passen aan een vooraf geformuleerd systeem."

Jerrybox 360-graden roterende make-up organizer

Jerrybox 360-graden roterende make-up organizer

 • Jerrybox 360-graden rotatie make-up organizer $ 21,99 bij Amazon
 • Jerrybox 360-graden rotatie make-up organizer $ 25,99 bij Walmart

Dit product heeft veel kracht - het is compact, dus het neemt niet veel ruimte in beslag, maar het biedt veel opslagruimte. "Het is groter en draait, wat een geweldige manier is om te profiteren van anders onbenutte ruimte (d.w.z. diepte en hoogte)", zegt Duplisea. "De planken zijn ook verstelbaar, waardoor je de opbergoplossing kunt aanpassen aan je bezittingen." U kunt grotere foundationflessen, make-upkwasten en oogschaduwpaletten plaatsen - noem maar op, u kunt er een thuis voor vinden op deze organizer.

iDesign Clarity stapelbaar make-upsysteem

iDesign Clarity Stapelbaar make-upsysteem

iDesign Clarity Stapelbaar make-upsysteem $ 18,99 bij The Container Store

Volgens Lisa Jacobs, oprichter en CEO van Imagine it Done in New York City, is make-up er één van de meest uitdagende maar leuke categorieën om in een badkamer te organiseren. "Controleer regelmatig de vervaldatums van de make-up en verwijder alle oude of ongebruikte producten", zegt ze. “Als je vaak make-up gebruikt, zoek dan een plek die gemakkelijk toegankelijk is, zowel op een aanrecht als in een la. Groepeer make-up op basis van categorieën en / of gebruiksfrequentie. ”

Dit overzichtelijke systeem van The Container Store biedt modulaire onderdelen die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd om aan uw organisatorische behoeften te worden aangepast. "Doorzichtige stapelbare lades categoriseren items terwijl je toch kunt zien wat er in zit, en de verdeelde containers houden dagelijkse items binnen handbereik", legt Jacobs uit.

STORi 6-Compartment Vanity Makeup Organizer

STORi 6-Compartment Vanity Makeup Organizer

 • STORi 6-Compartment Vanity Makeup Organizer $ 14,99 bij Amazon
 • STORi 6-Compartment Vanity Makeup Organizer $ 14,29 bij Walmart

Deze oplossing is superhandig. "Als je een kleinere make-upcollectie hebt of een vrij eenvoudige ochtendroutine hebt, is dit compartiment een geweldige oplossing om dagelijkse make-up op het aanrecht of in een kast te bewaren en te ordenen zonder veel ruimte in te nemen", zegt Duplisea.

Made By Design Make-Up Turntable Beauty Organizer

Made By Design Make-Up Turntable Beauty Organizer

Made By Design Make-Up Turntable Beauty Organizer $ 14,00 at Target

"Ik kan mijn lof over een luie Susan niet genoeg zingen", roept Duplisea uit. “Ik ben er helemaal weg van om elke ruimte in je huis te helpen organiseren. Ze zijn een geweldig hulpmiddel om u te helpen toegang te krijgen tot en te profiteren van moeilijk bereikbare ruimte, of om een ​​hoek of aanrechtruimte te organiseren die zich leent voor stapels. Met één simpele draai heb je precies wat je nodig hebt. ”

2-laags acryl toren

2-laags acryl toren

2-laags acryl toren Acrylic Tower $ 49,99 bij The Container Store

"Benut een kleine oppervlakte met deze tweedelige acryl-organizer van The Container Store", zegt Jacobs. "Onderschat nooit het voordeel van verticale ruimtemaximalisatie."

iDesign Linus Divided Lazy Susans

iDesign Linus Divided Lazy Susans

 • iDesign Linus Verdeelde Lazy Susans $ 19,99 bij The Container Store
 • iDesign Linus Verdeelde Lazy Susans $ 24,99 bij Bed Bath & Beyond
 • iDesign Linus Verdeelde Lazy Susans $ 37,99 bij Amazon

Vooral voor schoonheidsproducten raadt Duplisea aan te investeren in een verdeelde luie Susan. "Elk compartiment kan een andere categorie bevatten (oog, gezicht, lip, enz.)", Zegt ze. "En het beste is dat het ronde vak in het midden perfect is voor het bewaren van make-upborstels."

AmeiTech Makeup Organizer

AmeiTech Makeup Organizer

 • AmeiTech Makeup Organizer $ 26,88 bij Amazon
 • AmeiTech Makeup Organizer $ 29,08 bij Sears

“Deze roterende make-up organizer van Amazon is een mooi en functioneel stuk waarmee je om elk item gemakkelijk te kunnen zien ”, zegt Jacobs. "Ik vind het geweldig dat elke plank verstelbaar is, waardoor deze volledig aanpasbaar is aan uw producten."

Ultimate Beauty Rotating Organizer

Ultimate Beauty Rotating Organizer

Ultimate Beauty Rotating Organizer $ 69,00 bij PBteen

"Deze PB Teen roterende make-up-organizer, verkrijgbaar in een witte afwerking, met compartimenten van verschillende formaten, zorgt ervoor dat al je producten perfect zichtbaar zijn", zegt Jacobs.

Gerelateerd: plus 20 best beoordeelde en bestverkochte opties om u te helpen bij het aanvullen.

Beste make-up organizers voor lades

The Home Edit by iDesign Organizer Bins

The Home Edit by iDesign Organizer Bins

The Home Edit door iDesign Organizer Bins $ 6,99 bij The Container Store

"Organizer-bakken zijn een geweldige, gestroomlijnde manier om categorieën te maken", zegt Duplisea. "Deze zijn handig om make-up te organiseren in diepere lades, grotere bakken, kasten of medicijnkasten - insluiting is de sleutel, en deze zijn een geweldig hulpmiddel om dat te bereiken."

The Home Edit by iDesign Expandable Drawer Organizer < / h3>

The Home Edit by iDesign Expandable Drawer Organizer

The Home Edit by iDesign Expandable Drawer Organizer $ 19,99 bij The Container Store

Dit is een geweldige oplossing als u zoekt eenvoud. "Deze organizer wordt uit één stuk geleverd en kan worden uitgebreid tot de breedte van je lade om ervoor te zorgen dat je de volledige ruimte benut", zegt Duplisea. "Een paar eenvoudige compartimenten zorgen ervoor dat je een opgeruimde, opgeruimde ruimte kunt houden."

Like-It witte modulaire lades

Like-It witte modulaire lades

Like-It witte modulaire lades $ 24,99 bij The Container Store

"Deze modulaire lades van The Container Store zijn een geweldige oplossing voor smalle opslag onder de gootsteen", zegt Jacobs. "Net als de Madesmart-bakken kunnen deze aan elke kant van de afvoerpijp van de gootsteen worden geplaatst en gestapeld."

The Everything Drawer Organizers

The Everything Drawer Organizers

The Everything Drawer Organizers $ 2,39 bij The Container Store

Deze zijn een geweldige optie als je voldoende lades hebt of de toonbanken liever vrij houdt. "Ik ben dol op lade-organizers omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende materialen", zegt Duplisea. "Ze bieden ook de mogelijkheid om ze aan te passen op basis van de grootte van uw lades en de hoeveelheid product die u bezit."

Stapelbare bamboe-lade-organizers

Stapelbare bamboe-lade-organizers

Stapelbare bamboe ladesystemen $ 6,39 bij The Container Store

Duplisea's professionele tip is om te investeren in museumgel. "Houd u vast aan de onderste hoeken van het compartiment, zodat de containers op hun plaats blijven en voorkomen dat ze rond de lade schuiven", zegt ze.

Room Essentials Long Storage Trays

Room Essentials Lange opbergbakken (drie stuks)

Room Essentials lange opbergbakken (drie stuks) $ 2,00 bij Target

Deze zijn er in één maat, dus als je je overweldigd voelt door de zelfgemaakte lade-organizersets, gebruik deze in plaats daarvan, stelt Duplisea voor.

Beste make-up-organizer voor je medicijnkastje

mDesign 2-Tier High-Rise Storage Organizer

mDesign 2-Tier High-Rise Storage Organizer

 • mDesign 2-Tier High-Rise Storage Organizer $ 11,99 bij Amazon
 • mDesign 2-Tier High-Rise Storage Organizer $ 11,99 bij mDesign

"Het is gemakkelijk om dingen in lades en medicijnkasten te gooien om ze uit de weg te ruimen, maar zonder een organisatiesysteem zullen kleine items gemakkelijk verloren gaan en moeilijk te vinden ”, zegt Jacobs. “De mDesign two-tier medicijnkast-organizer is een van mijn favoriete producten omdat de zijvakken kleine voorwerpen bevatten, terwijl de plank je verticale ruimte verdubbelt en twee categorisatiegebieden biedt. Of het nu gaat om make-up, huidverzorgingsproducten of medicijnen, deze organizer is op verschillende manieren functioneel. ”

Gerelateerd: Van een citroenachtige gladmakende scrub tot een" lippenstiftbalsem "die me urenlang gehydrateerd houdt.

Beste make-up organizers voor onder de gootsteen

madesmart 2-Tier Organizer

madesmart 2-Tier Organizer

 • madesmart 2-Tier Organizer $ 27,98 bij Amazon
 • madesmart 2-Tier Organizer $ 19,99 bij The Container Store
 • madesmart 2-Tier Organizer $ 21,99 bij Zulily

“De ruimte onder de gootsteen is vaak de meest onderbenutte ruimte in de badkamer”, zegt Jacobs. “Zonder een organisatiesysteem wordt het gemakkelijk een stortplaats voor zaken als schoonmakers, papierwaren en inventaris. Bewerken, bewerken en bewerken! Als je het niet ziet, weet je er niets van. ”

Jacobs houdt van deze Madesmart-bakken om gebruik te maken van de verticale ruimte onder de gootsteen. "Doorzichtige uittrekbare lades bevatten een verscheidenheid aan items en bieden gemakkelijke, zichtbare toegang tot moeilijk te vinden items", legt Jacobs uit. "Ik raad aan om er een aan elke kant van de afvoerpijp van de gootsteen te plaatsen."

The Home Edit by iDesign Large Drawer

The Home Edit by iDesign Large Drawer

The Home Edit door iDesign Large Drawer $ 29,99 bij The Container Store

"Deze doorzichtige lades van The Container Store zijn niet alleen stapelbaar, maar bieden ook een plat oppervlak waarop extra items kunnen worden geplaatst, ”Zegt Jacobs. "Breed en diep, het heldere acryl maakt het gemakkelijk om bij te houden wat erin zit."

Muji Acryl-opslag

Muji Acryl-opslag

Muji Acrylopslag $ 20,00 bij West Elm

"Dit Muji-ladesysteem van acryl is een geweldige kleinere optie als de ruimte beperkt is en je een beperkte hoeveelheid hebt", stelt Jacobs voor.

Beste make-up organiserende karren

Yamazaki Slim Rollende badkamerwagen

Yamazaki Slim Rollende badkamerwagen

Yamazaki Slim Rollende badkamerwagen $ 124,00 bij Pottery Barn

If je hebt er de ruimte voor, een rollende kar is een gemakkelijke manier om opslagruimte in je badkamer toe te voegen zonder fundamentele veranderingen aan te brengen, stelt Jacobs voor. Karren kunnen extra papierproducten, schoonmaakbenodigdheden, haarstylers, linnengoed of backstock-producten bevatten.

"De Yamazaki-rolwagen past in de meeste kleine ruimtes en biedt discrete opslag eronder met ruimte erboven voor uitstalling", zegt Jacobs . "[Het] kan zowel naar buiten als naar binnen gericht zijn, afhankelijk van hoe vaak u de opslag opent."

Wesley-opslagkar

Wesley-opslagkar

Wesley Storage Cart $ 159,00 bij Urban Outfitters

"Deze opbergwagen van Urban Outfitters is strak en functioneel", zegt Jacobs. "Het heeft drie planken en veel opslagruimte die kunnen worden gecombineerd met andere producten voor eenvoudig onderhoud."

Voor meer van dit soort verhalen, ga naar:

 • Ja, schoonheidsproducten vervallen - dit is hoe vaak u ze moet vervangen
 • 8 bekroonde producten waar Glamour-redacteuren en lezers bij zweren
 • 'Clean Sweep': verfris uw schoonheidskast met deze 7 producten
 • 15 van de beste make-upspiegels voor pincet, make-up en meer
 • 15 alles-in-één make-upborstelsets voor elk budget en vaardigheidsniveau

Om meer deals, winkeltips en budgetvriendelijke productaanbevelingen te ontdekken, downloadt u de nieuwe TODAY-app en abonneert u zich op onze Stuff We Love-nieuwsbrief!