Financiering met voorkennis: oorlogen in kwantitatieve handel in talent

20 Apr 2021

Financiering met voorkennis: oorlogen in kwantitatieve handel in talent

Goedemorgen en welkom bij Insider Finance. Ik ben Dan DeFrancesco, en dit is wat er vandaag op de agenda staat:

  • Bekijk de topheadhunters die Wall Street-bedrijven helpen met kwantitatieve en data-science-specialisten.
  • De co-hoofden van Goldman Sachs op het gebied van privévermogen beschrijven hun strategie om de volgende generatie van de ultrarijken te bedienen.
  • Dit is hoe JPMorgan begint na te denken over plannen voor zijn nieuwe hoofdkantoor in NYC.

Als u nog geen abonnee bent, kunt u zich hier aanmelden om uw dagelijkse dosis verhalen die het bankwezen, het bedrijfsleven en grote deals domineren.

Vind je de nieuwsbrief leuk? Haat de nieuwsbrief? Stuur me gerust een bericht op ddefrancesco@businessinsider.com of op Twitter @DanDeFrancesco.

De talentmakelaars van kwantitatieve handel: de koppensnellers in de voorhoede van Wall Street's waanzin voor systematische handel en datawetenschap

Kwantitatieve en datawetenschapsspecialisten zijn de levensader van veel hedgefondsen, handelsfirma's, marktmakers en banken - en de markt voor hen is nog nooit zo heet geweest. Terwijl de oorlog om talent oplaait, hebben we een lijst samengesteld van headhunters die gespecialiseerd zijn in het vakgebied.

Maak kennis met de talentmakelaars van Wall Street Quant Recruiting.

4 portfoliobedrijven ondersteund door Two Sigma Ventures heeft de voordelen uiteengezet die ze externe werknemers bieden, zoals VR-headsets en $ 10.000 budgetten om hun thuiskantoor te misleiden

TSV helpt sommige van zijn portefeuillebedrijven om een ​​permanente draai te maken naar virtueel werk . Kijk wat deze vier portefeuillebedrijven doen nu werken op afstand de nieuwe norm wordt.

Goldman Sachs wil de kinderen van zijn rijkste klanten behouden. De hoofden van particuliere vermogens van de bank leggen uit hoe de Marcus-eenheid hen daarbij helpt.

Nu 's werelds grootste vermogensoverdracht ooit tussen de generaties aan de gang is, breidt Goldman zijn aanbod uit en concentreert hij zich op het vasthouden aan de volgende generatie van haar klanten. We spraken met Meena Flynn en John Mallory, de co-hoofden van de private vermogens van de bank, die hun strategie voor ons uiteenzetten. Dit is wat ze zeiden.

Binnen de geheimzinnige wereld van Wall Street kwantitatieve rekrutering

De handelsfirma's die kwantitatieve en data-science-specialisten in dienst hebben, zijn zeer geheimzinnig, net als de recruiters ze werken mee. Dus spraken we met meer dan twee dozijn recruiters over hun competitieve, heimelijke vakgebied. Neem een ​​kijkje in de wereld van kwantitatieve rekrutering op Wall Street.

Barclays U-turn op een gevangenisfinanciering van $ 850 miljoen is een grote overwinning voor activistische investeerders - dit is waarom het banken in bedwang houdt over controversiële deals

Barclays liet plannen vallen om via Alabama $ 850 miljoen in te zamelen voor manager van privégevangenissen CoreCivic, nadat activisten de eerdere belofte van de bank om geen privégevangenissen te financieren, aanhaalden. Lees hier meer.

Wells Fargo betaalt zijn bedrijfs- en investeringsbankanalisten en medewerkers speciale bonussen tot $ 20.000, verdeeld over 6 maanden

Wells Fargo Securities is de nieuwste financiële firma om zijn jonge talenten geschenken te geven na een slopend jaar met een aanzienlijk dealvolume terwijl ze thuis geïsoleerd waren. Lees hier meer.

Een nieuw hedgefonds, door David Tepper gesteund CastleKnight Management, heeft zijn eerste 6 maanden van handelen verpletterd

CastleKnight Management, opgericht door Appaloosa-partner Aaron Weitman en gesteund door miljardair David Tepper, heeft een fantastische eerste zes maanden achter de rug. Krijg een overzicht van de vroege terugkeer.

HSBC schrapt individuele kantoren voor leidinggevenden en vertelt ze dat ze in plaats daarvan 'hot desk' moeten zijn als onderdeel van zijn post-pandemische werkplan

HSBC leidinggevenden hebben niet langer hun eigen kantoor. In plaats daarvan wordt hen gevraagd om "hot desks" of roterende werkstations te gebruiken. Meer daarover hier.

We kregen een kijkje in de nieuwste plannen van JPMorgan voor het nieuwe hoofdkantoor in NYC, die aanwijzingen laten zien over hoe de bank de toekomst van kantoorwerk ziet.

A document gedeeld met Insider geeft een idee van hoe de bank verder wil gaan met haar nieuwe hoofdkantoor in NYC. Zie hier meer.

Vreemde loten:

KIJK: twee VC's en een CEO die zijn startup publiek maakt, breken de pandemie-gedreven proptech-boom (Insider) af

De New York Power Lunch is terug, met nieuwe regels (WSJ)

Credit Suisse Prime Brokerage co-hoofden verlaten bank na verliezen van Archegos (WSJ)

Bijna de helft van Shopify's C- Suite to Exit (The Org)

Grote advocatenkantoren betalen ondertekeningsbonussen tot 6 cijfers in een 'ongekende' strijd om junior talent (Insider)

VS banken zetten AI in om klanten te monitoren, werknemers temidden van technische tegenslagen (Reuters)

Lees het originele artikel over Business Insider