Aljaz Skorjanec van Strictly smelt harten met prachtige nieuwe foto's van zijn nichtje

09 Oct 2020

Aljaz Skorjanec van Strictly smelt harten met prachtige nieuwe foto's van zijn nichtje

Het valt niet te ontkennen dat Strictly Come Dancing-professional Aljaz Skorjanec een liefhebbende oom is voor zijn nichtje Zala. En op donderdag bracht de tv-ster een lief eerbetoon toen de schattige jongen twee werd.

LEES: Pasha Kovalev gutst over het vaderschap na het verwelkomen van baby Maven

Het delen van een serie foto's van de klein meisje, Aljaz gutste: "Raad eens wie er vandaag twee wordt? Aaaa. Smelt ... [hartemoji] Gelukkige verjaardag kleine Zala."

Volgers van de professionele danseres waren snel te berichten, met collega Strictly ster Nadiya Bychkova schrijft: "Gelukkige verjaardag Zala!" Een fan merkte op: "Wow, ze is maar een miniversie van je zus! Gefeliciteerd."

De speler laden ...

KIJK hoe Janette praat over toekomstige babyplannen met echtgenoot Aljaz

Ooit Sinds Aljaz in oktober 2018 voor het eerst een oom werd van de kleine Zala, deelt de 30-jarige regelmatig foto's van zijn nichtje en gutst hij over haar op sociale media. De jonge peuter is het eerste kind van de zus van de Sloveense danseres Lara.

Exclusief: Janette Manrara en Aljaz Skorjanec over waarom ze een strikt voordeel kunnen hebben

MEER: Janette Manrara deelt zeldzame trouwfoto's van de DERDE ceremonie

In juli onthulde Aljaz - die getrouwd is met collega-pro Janette Manrara - dat Zala op het punt staat een grote zus te worden. 'De zonnigste dag is zojuist beter geworden', kondigde Aljaz aan. "Mijn kleine Zala wordt een grote zus. Wat betekent ... ik word weer een OOM! GEEEET INNNN [sic]."

Bekijk dit bericht op Instagram

Aljaz deelde deze schattige foto's van zijn nichtje Zala

Aljaz heeft eerder met HALLO gesproken! over zijn band met Zala en zijn verlangen om vader te worden, zeggende: "Ze is mooi, een kleine engel. Ik ben geobsedeerd door kinderen ... Als iemand me vijf jaar geleden had verteld dat mijn kleine zusje eerder een baby zou krijgen dan ik , Ik zou ze niet hebben geloofd. Maar ik voel dat alles op het juiste moment komt wanneer het zou moeten komen. "

Aljaz 'vrouw Janette wil ook graag ergens in de toekomst een gezin stichten. Terwijl ze in mei op een Instagram live met goede vriendin Gorka Marquez sprak, gaf ze gekscherend toe dat zij en Aljaz een baby zouden krijgen.

"Aljaz en ik gaan een baby krijgen en verhuizen naar Manchester. ', zei ze tegen de Strictly-danseres, voordat ze hem vertelde dat ze dan samen hun kinderen konden opvoeden. "Dat is het. Klaar," voegde ze eraan toe.

Zorg ervoor dat je nooit een verhaal mist! Meld u aan voor onze nieuwsbrief om al ons nieuws over beroemdheden, koninklijken en lifestyle rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.