Beste gezinsvriendelijke attracties in het VK voor de halve termijn

15 Oct 2020

Beste gezinsvriendelijke attracties in het VK voor de halve termijn

Er zijn een aantal fantastisch creatieve manieren om de kinderen in het VK dit najaar te vermaken, variërend van Where's Wally-paden in musea tot spookachtige kasteelervaringen.

We hebben een aantal van de beste uitgezocht. om te bezoeken voor een half jaar.

Maar voordat u op reis gaat, moet u de lokale coronavirusbeperkingen controleren voor waar u woont en voor uw bestemming als u buiten uw regio reist.

Where's Wally Spooky Museum Search, landelijk

Zoek naar de pathologisch ongrijpbare Wally in 75 musea in het Verenigd Koninkrijk, waaronder in Chatham's Historic Dockyard, het National Coal Mining Museum in Wakefield en het Horniman Museum in Londen. De gratis Wally-zoekende routes (natuurlijk met sociale afstanden) leiden je door de musea en het terrein, met een beloning aan het einde en de kans om mee te doen aan een prijstrekking.

Gratis, maar je moet wel vooraf reserveren voor toegang tot musea. kidsinmuseums.org.uk

Halloween in Blenheim Palace, Oxfordshire

Het mooie Blenheim belooft glorieus griezelig te worden dit halfjaar, en serveert zelfs kaasachtige popcornhersenen en oogbolgelei in het restaurant. Neem de miniatuurtrein door de angstaanjagende tunnel naar de Pleasure Gardens, waar je artiesten zult vinden die spookverhalen vertellen in de bossen, en raapsnijwerk, vuurshows en griezelige beelden.

Alleen vooraf geboekte toegang. Volwassenen £ 28,50; kinderen £ 18,50. blenheimpalace.com

Highland safari, Aberfeldy, Perthshire

Ga op een Land Rover-safari door de ruige, met heide omzoomde heuvels van Perthshire om de Schotse herfstkleuren op hun meest dramatische . Het is een kans om te luisteren naar het buitengewone oergebrul van de herten in de jaarlijkse Red Deer Rut, en om steenarenden, berghazen en korhoenders te spotten.

Volwassenen £ 45; kinderen £ 25. highlandsafaris.net

Fountains by Floodlight, Yorkshire

In de weelderige groene vallei met Fountains Abbey & Studley Water Garden worden de ruïnes en tuinen verlicht door een betoverend kleurrijke lichtshow, met koor muziek spelen in plaats van de gebruikelijke koren. Neem een ​​fakkel om verstoppertje te spelen in het donker tussen de ruïnes, en eet streetfood inclusief chique hotdogs.

Vooraf reserveren is essentieel; tickets worden op 16 oktober vrijgegeven. Volwassenen £ 13; kinderen £ 6,50. nationaltrust.org.uk

Londense musea

Dit is een ongeëvenaarde tijd om het Natural History Museum, Science Museum, de V&A en het British Museum te bezoeken, die allemaal te bieden hebben gratis toegang. De Covid 19-veiligheidsmaatregelen die in de belangrijkste musea van Londen van kracht zijn, zijn onder meer toegang via getimede slots, gokautomaten en bezoekerslimieten, zodat je in plaats van deel te nemen aan een geordende scrum om animatronische dinosaurussen, spaceshuttles of Egyptische mummies te zien, de musea kunt verkennen gebruikelijke drukte.

Gratis, maar vooraf reserveren is essentieel.

Leeds Castle, Kent

Dit imposante kasteel uit het prentenboek, genoemd in het Doomsday-boek, is tegenover verschillende eilanden in het midden van een meer. Dit halfjaar is er Halloween Boogschieten, met de kans om je oude krijgersvaardigheden te verbeteren door op pompoenen te schieten; een downloadbare Halloween Trail; en spookachtige uitdagingen terwijl je probeert het verbijsterende doolhof van taxushagen van het kasteel te voltooien.

Tickets moeten vooraf worden gereserveerd. Volwassenen £ 27; kinderen £ 18,50. Halloween Boogschieten kost £ 3 extra. leeds-castle.com

Brunel's SS Groot-Brittannië, Bristol

Brunel's SS Groot-Brittannië, gelanceerd in 1843, bracht bijna een eeuw op zee door voordat hij werd achtergelaten in Sparrow Cove in de Falklandeilanden, waar het gedurende 33 jaar een leefgebied met guano-spatten deelde met de pinguïns van het eiland. Dit jaar is het 50 jaar geleden dat een baanbrekende reddingsactie het historische schip 8.000 mijl naar huis bracht naar Bristol, en om dat te vieren kunnen kinderen de Penguin Trail volgen om de vijf verschillende soorten Falklandpinguïns met hun eieren te herenigen.

Penguin Trail gratis met toegang; vooraf reserveren is essentieel. Volwassenen £ 18; kinderen £ 10. ssgreatbritain.org

Warwick Castle Haunted Castle, Warwickshire

Warwick Castle dateert uit de tijd van Willem de Veroveraar en is een enorm middeleeuws fort met een spookachtige reputatie. helemaal uit voor Halloween. Spookachtige hoogtepunten zijn onder meer een Haunted Hollows Halloween Trail, trucs en traktaties in het kasteelhuis, de heksen van Warwick die drankjes koken in hun ketel, en de kans om op spannende wijze verdwaald te raken in het doolhof van Horrible Histories van het kasteel.

Vooraf reserveren is essentieel. Volwassenen £ 21; kinderen £ 18. warwick-castle.com

Spooky Woodland Walks, English Heritage

English Heritage biedt griezelige boswandelingen op het terrein van zes eigendommen in het VK: Audley End, Walmer Castle , Belsay Hall, Brodsworth Hall, Witley Court en Wrest Park. De wandelingen van 45 minuten vinden plaats als de avond valt, kronkelend door schaduwrijke bospaden, met vreemde en dwaze paranormale verhalen verteld door gidsen die op spoken jagen.

Boek voordat u vertrekt. Volwassenen £ 6; kinderen £ 4. english-heritage.org.uk

Gruffalo Walk in Kew Gardens, Londen

In de Kew Gardens in Londen is er een kans om een ​​Gruffalo te zoeken (uit het geliefde Julia Donaldson-verhaal ). Gezinnen kunnen een rugzak pakken en voetafdrukken, sporen en veren volgen om aanwijzingen te vinden op een gezinsvriendelijk pad. Je ontdekt de geheime wereld van planten en dieren, de sporen die ze achterlaten en hoe hun levens met elkaar verbonden zijn. Kinderen worden uitgenodigd om gekleed te komen als een slimme kleine bruine muis en voorop te lopen.

Alleen vooraf geboekte toegang. Volwassene £ 17,50; kinderen £ 5,50. kew.org