Chris Evans reageert op Lizzo: 'Geen schaamte in een dronken DM'

19 Apr 2021

Chris Evans reageert op Lizzo: 'Geen schaamte in een dronken DM'

Een dag nadat Lizzo Chris Evans een dronken Instagram-DM had gestuurd, reageerde de Avengers-ster op de met een Grammy bekroonde zangeres - wat bewijst dat het soms werkt om je foto te maken.

"Nee jammer in een dronken DM, 'antwoordde Evans met een kusemoji. "God weet dat ik het slechter heb gedaan met deze app lol."

Hij voegde voor de goede orde een facepalm-emoji toe, het gebaar dat mogelijk verwijst naar het per ongeluk lekken van NSFW-foto's door de acteur op zijn Instagram-verhaal vorig jaar.

In een nieuwe TikTok-video deelde Lizzo haar ultieme vreugde over Evans 'reactie. Met één hand op haar voorhoofd liet ze haar gezicht over het scherm glijden om de DM te onthullen en het feit dat Evans haar nu volgt op Instagram. Omdat ze haar pure vreugde niet kon bedwingen, vierde ze het door te schreeuwen van geluk, door simpelweg de video te onderschrijven met het woord 'B ----'.

Op zondag plaatste Lizzo een TikTok-video waarin ze onthulde dat ze een DM naar Evans had gestuurd nadat een te veel drankjes haar een beetje te zelfverzekerd had gemaakt.

"Niet drinken en DM, kinderen," waarschuwde Lizzo in haar video, die een screenshot liet zien van het bericht dat om 5:22 uur 's ochtends werd verzonden met drie emoji's: een zuchtje wind, een sport speler en een basketbal. "Voor legale bruinvissen is dit een grap." Ze uitte toen haar spijt dat ze zo vooruitstrevend was en klaagde dat "de reden waarom ik van streek ben over deze is omdat ik weet dat ik niet met hem kan trouwen, en eerlijk gezegd doet het me tot in de kern pijn." p>

Gerelateerde inhoud:

  • De knuffelende puppy's van Chris Evans is de enige video die je op dit moment nodig hebt
  • Lizzo zoekt 'dynamische, volslanke' dansers om zich bij haar te voegen tour in nieuwe Amazon-serie
  • Bonnaroo keert terug na pandemische onderbreking met Lizzo, Foo Fighters en meer