Gemma Atkinson: Ik sta open voor een snelle bruiloft

13 Oct 2020

Gemma Atkinson: Ik sta open voor een snelle bruiloft

Gemma Atkinson staat open voor het idee van een "snelle bruiloft".

De 35-jarige actrice - die Mia, 15 maanden, heeft met 'Strictly Come Dancing'-ster Gorka Marquez - weet dat het plannen van een huwelijk stressvol kan zijn, maar ze heeft gesuggereerd dat ze openstaat voor een kleine, een rustige huwelijksceremonie op een dag.

Gevraagd hoe ze zich zou voelen als Gorka in een tv-studio zou verschijnen en eiste dat ze zouden trouwen, zei Gemma tegen 'Steph's Lunchpakket' op Channel 4: "Ik weet niet of ik er last van zou kunnen hebben alles. Ik zou nee zeggen, nog niet.

"Ik neem aan dat een deel van het leuke deel van de bruiloft de opbouw is waarbij jullie het samen plannen - ik weet dat het stressvol zal zijn. "

Hoewel Gemma op dit moment niet zo graag in het huwelijksbootje zit, sluit ze het idee niet helemaal uit.

Ze bedacht:" Ik zou wel in voor een snelle bruiloft, weet je, een plaatselijk registratiekantoor, doe het, boem. Maar ik zou het niet doen als hij het hier en nu zou eisen, nee. "

Ondertussen bekende Gemma eerder dit jaar dat haar lichaam er na de bevalling" niet zo uitziet ".

De soapster legde uit dat ze nu "heupen heeft" - maar ze staat niet toe dat de veranderingen haar zorgen baren.

Gemma zei: "Mijn lichaam ziet er niet meer zo uit als voorheen. Het is veranderd nadat ik een baby had gekregen, maar dat maakte me vastbeslotener om [de shoot voor een tijdschrift] te doen - mijn lichaam is niet beter of slechter, alleen anders.

"Misschien is het belangrijk om dat aan andere vrouwen te laten zien? ... Ik was altijd recht op en neer, als een surfplank, maar nu heb ik een beetje een taille.

"Als ik een spijkerbroek met hoge taille aantrek, zie je dat ik heupen heb. Ik schat dat ik nu ongeveer drie procent J Lo ben, dus daar ben ik blij mee. "