HRVY is vrij van coronavirus

09 Oct 2020

HRVY is vrij van coronavirus

HRVY is nu vrij van coronavirus.

De 21-jarige zanger, die dit jaar deelneemt aan 'Strictly Come Dancing', ging naar Twitter om te onthullen dat hij nu negatief is getest, nadat hij vorige week positief was en in quarantaine moest tot Donderdag (08.10.20).

Hij schreef: "hij is vrij van Covid, hij is nu een vrije elf ... bedankt voor alle vriendelijke berichten, ik heb vandaag negatief getest, dus ik ben terug, hou van jullie en tot binnenkort (sic) "

HRVY - wiens echte naam Harvey Cantwell is - bevestigde op 1 oktober dat hij positief was getest op Covid-19, maar vertelde fans dat hij" helemaal goed "was en geen symptomen had.

Hij twitterde: "hoi, ik ging niemand zorgen maken en iets zeggen, maar nu het verhaal uit is, ik heb coronavirus, ik ben helemaal in orde, geen symptomen, ik isoleer me de komende 10 dagen al. super verveeld dus bereid je voor op mijn Tik-toks

"ochtendjongens, even een beetje nadenken. ik ben pas 21 en in goede gezondheid, dus het laat alleen maar zien dat jong zijn je niet onoverwinnelijk maakt, dus zorg ervoor dat je een masker draagt ​​alsjeblieft, nog een fijne dag (sic) "

Dit komt na de leidinggevende van Strictly producer Sarah James onthulde dat beroemdheden zullen worden geschrapt van de competitie, wanneer deze begint, als ze positief testen op coronavirus omdat ze twee weken moeten isoleren.

Ze zei: "Helaas, als je een positieve test, dat betekent dat je niet verder kunt in de competitie.

"Volgens richtlijnen zou je twee weken moeten isoleren en dat zou je uitsluiten."

Wat meer is, Sarah bevestigde paren zullen kunnen dansen zonder zich te houden aan regels voor sociale afstand dankzij de richtlijnen voor 'close contact cohort', maar de professionele danser of de beroemde deelnemer zal door showbazen worden gevraagd om te leven weg van hun familie.

Ze legde uit: "Cohort met nauwe contacten is van toepassing op mensen die nauwer moeten kunnen samenwerken met één persoon en die regelmatig worden getest.

" We vragen ook aan onze beroemdheden en dansers om deel uit te maken van een exclusieve ondersteuningsbubbel, wat betekent dat de helft van het feest alleen moet leven. "