Jasmine Harman van A Place in the Sun vertelt over haar eerste ontmoeting met haar man

29 Oct 2020

Jasmine Harman van A Place in the Sun vertelt over haar eerste ontmoeting met haar man

A Place in the Sun-ster Jasmine Harman is opengegaan over het moment dat ze haar man Jon Boast voor het eerst ontmoette. De tv-presentator, die sinds 2004 frontman is van de Channel 4-show, ontmoette haar toekomstige echtgenoot op de show terwijl hij achter de camera werkte en zij vooraan.

MEER: Ontmoet A Place in the Sun-ster Jasmine Harman's echtgenoot

Na een tijdje samen te hebben gewerkt op de set, onthulde Jasmine dat het tijdens een avondje stappen in de stad was dat ze kende hij was The One.

Jasmine ontmoette haar man Jon op de show.

Ze vertelde The Mirror eerder dit jaar: "We gingen dat weekend op een avond uit dansen en ik hou van een man die niet bang is om zichzelf voor de gek te houden op een dansvloer. Hij was gewoon zo leuk en ik denk dat ik verliefd werd. " Wat lief!

Ondanks dat hij toegaf dat hij haar het hof maakte met haar bewegingen, merkte Jasmine ook op dat het niet bepaald liefde op het eerste gezicht was. "Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar een langzame brander", vertelde ze de Express online.

"We waren beslist niet elkaars type. We werden in feite samen gegooid in deze geweldige ervaring."

MEER: A Place in the Sun-ster Jasmine Harman's prachtige familie - zie de lieve foto's

MEER: The Repair Shop's Jay Blades praat over 'familieband' op de show en hoe nieuwe series dat zullen doen wees anders

Het stel trouwde in 2009

Jon en Jasmine trouwden uiteindelijk in 2009 na vijf jaar daten en verwelkomden al snel twee schattige kinderen, een zoon genaamd Albion en een dochter, Joy.

De presentatrice plaatste onlangs zelfs een schattige terugkeer naar hun vroege filmdagen en hun bloeiende romance op haar Instagram. Het gelukkige paar is te zien met een fris gezicht en een smiley op de foto, en toont Jon met zijn filmkit, zoals Jasmine schreef in het onderschrift: "#throwbackthursday tot 2004 met mijn lieve Hubby!

" Destijds we waren samen 24/7 bezig met @aplaceinthesunofficial maar nu zien we elkaar soms niet genoeg! Ik mis je @jboasty_dop, mijn speelgoedjongen en de liefde van mijn leven! Zestien jaar later, nog steeds geslagen! Hij gaat me vermoorden voor deze lovey dovey-post !! "

Vind je dit verhaal leuk? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om andere soortgelijke verhalen rechtstreeks in je inbox te laten bezorgen.