Nog meer liefdesverdriet voor John Travolta na de verjaardag van de overleden vrouw Kelly Preston

21 Oct 2020

Nog meer liefdesverdriet voor John Travolta na de verjaardag van de overleden vrouw Kelly Preston

John Travolta heeft een moeilijk jaar achter de rug, na de dood van zijn geliefde vrouw Kelly Preston die stierf in juli.

Nu is gemeld dat de neef van de ster, Sam Travolta Jr, stierf helaas vorige maand, hoewel het nieuws pas deze week openbaar werd gemaakt.

De doodsoorzaak is niet bekend, maar de 52-jarige was de zoon van John's broer, Sam Travolta, die ook acteur is.

MEER: John Travolta's dochter plaatst een zeldzame kinderfoto met wijlen moeder Kelly Preston

Hij had eerder gezegd dat hij dicht bij zijn oom was , onthullend dat de Grease-ster, de jongste van zes, hem een ​​toelage van $ 1.800 gaf om zijn inkomen aan te vullen.

De speler laden ...

BEKIJK: John Travolta en dochter Ella dansen ter nagedachtenis aan Kelly Preston

In een gesprek met de National Enquirer in 2015 zei de schrijver: "Ik ben een worstelende scenarioschrijver die in een klein appartement met één slaapkamer woont, dus het geld van John helpt."

Generous John , 66, verloor zijn vrouw tw o jaren nadat ze op 55-jarige leeftijd de diagnose borstkanker kreeg.

Dinsdag zou haar 57e verjaardag zijn geweest, en ter ere van de gelegenheid deelde de ster een oprecht eerbetoon aan Kelly op sociale media.

Op Instagram plaatste John een foto van de trouwdag van het paar naast een afbeelding van zijn moeder en vader op hun grote dag.

John en Kelly waren 19 jaar getrouwd

In het bijschrift schreef hij: "Gelukkige verjaardag schat! Ik vond deze foto van het huwelijk van mijn vader en moeder. Het was leuk om die van ons naast die van hen te zien. All my love, John. "

Het echtpaar, dat in 1991 in het huwelijksbootje stapte, deelde drie kinderen: Ella, 20, Benjamin, negen, en Jett, die in 2009 tragisch stierf toen ze nog maar 16 was. p>

GERELATEERD: John Travolta onthult hoe zijn familie omgaat met het vernietigende verlies van Kelly Preston

LEES OOK: Kelly Prestons broer verbreekt de stilte over haar tragische dood

De overleden actrice was misschien wel het best bekend voor haar hoofdrol naast Tom Cruise in Jerry Maguire, maar ze verscheen ook in Space Camp, What A Girl Wants, Twins en For the Love of The Game.

Haar laatste rol kwam in de film Gotti uit 2018, waar ze Victoria Gotti speelde, de vrouw van maffiabaas John Gotti, die werd gespeeld door haar man.

Vind je dit verhaal leuk? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om andere soortgelijke verhalen rechtstreeks in je inbox te laten bezorgen.