Phillip Schofield was geschokt door de interactie van omstanders met hem

13 Oct 2020

Phillip Schofield was geschokt door de interactie van omstanders met hem

Phillip Schofield van vanmorgen werd maandag geschokt achtergelaten nadat een omstander hem herkende, ondanks dat zijn gezicht bedekt was met een masker en zijn beroemde zilveren lokken verborgen waren onder een baseballpet !

MEER: zie de liefste reactie van Holly Willoughby en Phillip Schofield op het babynieuws van Rochelle Humes - video

Een selfie posten waarin de beroemde vader met grote ogen en verrast keek, schreef Phillip : "Iemand liep net langs me heen en zei 'Hallo Phil', hoe weten ze dat?"

De speler laden ...

BEKIJK: de epische tv-blunder van Phillip Schofield en Holly Willoughby is hun grootste tot nu toe

We moeten zeggen dat we bij al die opstaan ​​niet zeker weten of we Phillip zouden hebben herkend als hij langs ons heen liep!

GERELATEERD: Phillip Schofield onthult hij en Holly Willoughby ooit 'beroofde' celebrity-hotspot Nobu

De This Morning-ster deelde het bericht op Instagram

GERELATEERD: Phillip Schofield's breakfast fry-u p zal je zo hongerig maken

Het belooft een zeer opwindende week te worden voor het This Morning-team, met Rochelle Humes die op vrijdag haar eerste zoon ter wereld verwelkomt.

Onnodig om Stel dat Phillip in de wolken was voor zijn collega, die trots het nieuws aankondigde naast Holly Willoughby tijdens de show van maandag.

Holly begon: "Goedemorgen, welkom op je maandag Deze ochtend. Het is een groot weekend geweest voor een van de This Morning-families. "

Op dat moment sprong Phillip erin en vertelde hij de kijkers trots:" Hopelijk kijkt ze nu. Op This Morning zijn we zeer verheugd u voor te stellen aan het nieuwste lid van de familie, Blake Hampton Humes. "

Rochelle verwelkomde vrijdag haar eerste zoon

Zoals foto's flitsten Op het scherm van Rochelle die in haar ziekenhuisbed lag en haar pasgeboren zoon wiegde, konden Holly en Phillip niet anders dan kirren over de peuter.

Rochelle en haar man Marvin Humes, die ook dochters Alaia en Valentina delen, trots kondigde het nieuws maandag aan op hun Instagram-accounts.

De 31-jarige zangeres vertelde haar volgers: "Blake Hampton Humes. Op vrijdagochtend om 8.44 uur arriveerde onze jongen om de schakelaar om te zetten in 2020. Ik dacht niet dat ik ooit verliefd zou worden op een andere man, maar deze man heeft mijn hele hart gestolen en sindsdien zitten we in een liefdesbubbel ... "

Vind je dit verhaal leuk? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om andere soortgelijke verhalen rechtstreeks in je inbox te ontvangen.