Shirley Ballas: Bill Bailey is geen Ed Balls

19 Oct 2020

Shirley Ballas: Bill Bailey is geen Ed Balls

Shirley Ballas heeft Bill Bailey getipt voor grootsheid op 'Strictly Come Dancing'.

De cabaretier, muzikant en acteur heeft de hoofdjurylid van BBC One Latin en ballroomshow tot dusver verrast tijdens de wedstrijd, die zaterdag (17.10.20) van start ging, omdat ze dacht dat hij zou blijken te zijn. een nieuwigheid zoals de gepensioneerde politicus Ed Balls was in de 2016-serie.

Shirley gelooft dat Bill en zijn professionele danspartner Oti Mabuse een lange weg zullen gaan in de show, aangezien hij niet alleen "grappig" is, maar ook vroege tekenen dat hij een geweldige danseres is.

Shirley zei tegen de krant The Sun: "Ik wendde me tot Craig (Revel Horwood) en zei:‘ Hij wordt onze Ed Balls en de serie gaat heel leuk worden ’en toen danste hij.

“Hij draaide zijn heupen, hij gaf het een stokje. En ik dacht: ‘Oh mijn Heer, hij is niet alleen grappig, hij gaat dit echt proberen. Dat had ik niet verwacht.

"Ik had zoiets van‘ Dat is echt geweldig ’. Ik nam aan dat Bill behoorlijk stijf en ongemakkelijk zou zijn.

"Sommige mensen zien eruit alsof ze in beton vastzitten. Hij zag eruit alsof hij kon gaan. Ik ben geïnteresseerd om hem te zien. "

Shirley gelooft ook dat popster HRVY, die samenwerkt met Janette Manrara, er een is om naar te kijken.

Ze zei: "Hij heeft de nek van een ballroomdanser. Zijn lange armen betekenen dat het voortreffelijk zal zijn als hij in een ballroomlijst gaat, en aangezien Janette zo klein is, zal hij haar overal kunnen gooien. Let op hem."

En de 60-jarige Latin-kampioene heeft ook hoge verwachtingen van actrice Caroline Quentin, die even oud is als zij.

Shirley voegde toe: "Ze danste toen ze jonger was. Ze is ingetogen hoe ze zich kleedt. Dus je denkt dat ik het niet zeker weet, en ze loopt en je ziet deze kleine opkomst. Ze heeft een prachtig been, een prachtig lichaam. , geweldige houding. "