Strikt de fantastische eerste dansroutines bevestigd

21 Oct 2020

Strikt de fantastische eerste dansroutines bevestigd

De race voor de glitterbal is officieel begonnen!

Strictly Come Dancing heeft aangekondigd waar de celebrity-koppels van dit jaar zaterdag hun spullen naartoe zullen brengen , en dit is misschien wel de meest opwindende verzameling eerste dansen die we ooit hebben gezien!

Zoek uit welk paar op wat zal dansen hieronder ...

De speler laden ...

KIJK: Het oordeel van Gemma Atkinson over Gorka Marquez 'nieuwe Strictly partner Maisie

Caroline Quentin en Johannes Radebe

De 60-jarige actrice staat dit seizoen onder de indrukwekkende leer van Johannes, en hun eerste dans is een American Smooth tegen Sheena Easton's 9 tot 5.

MEER: Gemma Atkinson deelt zijn gedachten over de combinatie van Gorka Marquez en Maisie Smith van Strictly

Clara Amfo en Aljaž Škorjanec

De DJ van BBC Radio 1 zag er opgewonden uit toen haar partner werd aangekondigd en het is duidelijk waarom - niemand beweegt zoals Aljaž!

We kunnen niet wachten om ze te zien nemen naar de dansvloer om de Cha Cha op zaterdag uit te voeren, ingesteld op niemand minder dan Dua Lipa's Don't Start Now.

MEER: Aljaz Skorjanec onthult de verrassende opmerking die Janette Manrara maakte over apart wonen

Jacqui Smith en Anton Du Beke

Voormalig Labour-parlementslid en minister van Binnenlandse Zaken Jacqui en Anton zullen de Foxtrot aanpakken met een beetje hulp van Monty Pythons Always Look On The Bright Side Of Life. De verwachting vermoordt ons!

MEER: Dawn French verduidelijkt Strikt commentaar na 'graven' bij Anton du Beke

Maisie Smith en Gorka Marquez

Het is een Samba voor Maisie en Gorka, en we kunnen niet wachten om te zien hoe ze indruk maken op de juryleden terwijl ze stormenderhand het Strictly-podium betreden naar Gloria Estefan's Samba!

Nicola Adams en Katya Jones

Olympisch bokser Nicola en haar partner Katya zullen ongetwijfeld hun Quickstep halen in het weekend, en het beste van alles is dat ze wegschuiven naar Get Happy van Ella Fitzgerald!

Ranvir Singh en Giovanni Pernice

Het is een Paso Doble-soundtrack van Beyonce's End Of Time voor deze twee - we hopen dat deze net zo iconisch is als hij klinkt!

Bill Bailey en Oti Mabuse

Heeft iemand een Cha Cha tegen Pata Pata gezegd? Dat klopt, Bill en Oti hebben zichzelf de Miriam Makeba-hit in de wacht gesleept.

HRVY en Janette Manrara

Net toen je dacht dat Faith van Stevie Wonder en Ariana Grande niet konden krijgen nog beter, we zijn er zeker van dat HRVY en Janette erin zullen slagen een tandje bij te steken als ze een Jive uitvoeren voor de hit.

Jamie Laing en Karen Hauer

Nog een Cha Cha, maar Jamie en Karen zullen het uitvoeren met een beetje hulp van Daði Freyr's nummer Think About Things.

Jason Bell en Luba Mushtuk

Deze twee zullen het aanpakken de American Smooth, en hun nummer is My Girl van The Temptations - we weten zeker dat het er net zo geweldig gaat uitzien als het klinkt!

JJ Chalmers en Amy Dowden

We hopen dat JJ een voorliefde heeft voor een kleine Louis Armstrong, want hij staat op het punt naar Waltz to the musician's What A Wonderful World!

Max George en Dianne Buswell

We wedden dat Max en Dianne uitkijken naar het uitvoeren van de tango voor James Bay's Best Fake Smile, want dat zijn we zeker!

Vind je dit verhaal leuk? Meld u aan voor onze nieuwsbrief om andere soortgelijke verhalen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.