Het kantoor regeert! Ed Helms zegt dat een 4-jarige hem 'Nard Dog' noemde: 'Just Mind-Boggling'

20 Apr 2021

Het kantoor regeert! Ed Helms zegt dat een 4-jarige hem 'Nard Dog' noemde: 'Just Mind-Boggling'

Je kunt de man uit Scranton halen, maar je kunt de Scranton niet uit de man halen - vraag het maar aan Ed Helms.

Tijdens een dinsdaggesprek met Ellen DeGeneres, de 47-jarige acteur vertelde over zijn nieuwe serie Rutherford Falls en film Together Together, evenals zijn tijd in de inmiddels iconische mockumentary sitcom The Office.

Op de show speelde Helms Andy Bernard, een verkoper bij het fictieve Dunder Mifflin Paper Company, die bekend stond om zijn frequente uitbarstingen en de neiging om zijn gloriedagen aan Cornell University opnieuw te willen beleven, als onderdeel van een capella-groep Here Comes Treble.

En de impact van zijn personage is nog steeds aanwezig voelde me vandaag de dag over de hele wereld - zelfs onder het jongere publiek dat misschien niet helemaal de doelgroep is.

"Ik bedoel, het is gewoon raar als de 4-jarige van mijn vriend zoiets als 'Nard Dog!' "grapte Helms, verwijzend naar Andy's bijnaam in de show.

Mis nooit meer een verhaal - meld je aan voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van PEOPLE om op de hoogte te blijven van het beste van wat PEOPLE te bieden heeft, van sappige beroemdheden nieuws tot boeiende verhalen over menselijke interesses.

GERELATEERD: The Office Turns 15: 5 Things You Don't Know About the Early Days van de show

"Ik vind het wel raar ... het publiek wordt jonger en jonger. Mensen laten dit aan hun peuters zien, "voegde Helms toe.

Terwijl The Hangover-acteur toegaf dat The Office niet "R-rated" is, voegde hij eraan toe: "Ik bedoel, het is PG, toch? Ik heb het gevoel dat je er niet naar moet kijken totdat je, zoals, 10. "

Hoe dan ook, Helms zei dat hij dankbaar is voor de impact die de serie heeft gemaakt nadat presentator DeGeneres, 63, aangaf hoeveel mensen er binge-watchen tijdens de COVID-19 lockdown.

"De blijvende kracht van die show is gewoon verbijsterend", zei hij. "Mensen zijn er gek op, en ik ben er zo trots op dat ik er deel van uitmaak. Dat is allemaal geweldig."

GERELATEERDE VIDEO: How Well Do The Office Alums Jenna Fischer en Angela Kinsey "Know" The Office?

Tijdens een optreden op de Today-show Monday, zei Helms dat hij "natuurlijk" open zou staan ​​voor een Office-reünie.

"Dit is het ding: de cast van The Office houdt net zoveel van die show als van de fans ", aldus de acteur en muzikant.

Maar helaas voor fans is Helms" niet op de hoogte van wat er aan de hand is "als het erom gaat de Scranton-bende weer bij elkaar te krijgen. officieel.

"Ik denk helaas dat Mike Schur en ik die een kleine mini-reünie hebben op deze show, misschien de omvang is van een Office-reünie", zei hij over Rutherford Falls, waarvan The Office-schrijver, producer en acteur Schur, 45, co-gemaakt samen met Helms en Sierra Teller Ornelas.